Programunk célja

 2015. január 26., hétfő

Tisztelt Civil Barátunk!

Egy “határtalan” magyar-magyar, de nemzetközi civil kapcsolatok bővítését is megcélzó rendkívüli rendezvényre várjuk a civil szervezetek jelentkezését.  A program lehetőséget teremt arra, hogy személyesen találkozzunk mi és azon civil szervezet képviselői, akikkel már együttműködésbe léptünk határon innen és határon túl, valamint azokkal is, akiket még nem ismerünk.

Kárpát-medencei nemzetközi civil találkozónk 2010. május 14-15-16-án Ópusztaszeren immár 2. alkalommal kerül megrendezésre.

A projekt célja, hogy:

  • A civil szervezetek egymás tapasztalatára építve, a közeljövőben hatékonyabban tudjanak helyi programokat és határon átnyúló nemzetközi projekteket szervezni partneri kapcsolataik bővítésével.
  • A magyarországi 7 régió és a határ menti 7 régió civil szervezeteinek tevékenységét – azok képviselői által – megismertessük egymással.
  • Megismerjék, hogy mely szervezet milyen témában és tevékenységgel, a kapcsolattartás mely módszerével vesz részt a közéletben.
  • A civil kooperációs ötletek kezdeményezésével és felkarolásával, a civil szervezetek együttműködési és partnerségi kapcsolati tőkéje erősödjön.
  • Tevékenységük összehangolásával, közöttük egy életre szóló együttműködés mellett, a civil baráti kapcsolat is kialakuljon.

 Jelentkezését várva,

Barátsággal:

                                                                                 Ferenczi Ildikó

                                                               Európai Dél-Alföldi Regionális Alapítvány

                                                                                           elnök

                                                                                 +36 70/953-5155

                                                                            daraalap(kukac)gmail.com